Deratizare
Framsteg-Deratizare. DERATIZAREA este procedeul de combatere a rozatoarelor (soareci/sobolani). Suntem firma specializata si autorizata in prestarea serviciilor de deratizare, de combatere a rozatoarelor, dispunem de cele mai noi metode, tehnologii si aparate de combatere a rozatoarelor.
deratizare, firma deratizare, servicii deratizare, combatere soareci, deratizare sobolani
718
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-718,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Deratizare

Despre particularitatile si calitatea serviciilor de deratizare

DERATIZAREA SAU CUM SĂ CONSTRUIEȘTI O AFACERE „SĂNĂTOASĂ”

 

Deratizarea nu presupune doar combaterea rozătoarelor, dar este mai ales o măsură de protecție a sănătății afacerii tale și a angajaților tăi.

 

Rozătoarele sunt purtători de germeni și principalii transmițători a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele pot ajunge la oameni: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfecțiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc. Acești dăunători pot contribui la înmulțirea pe scară largă a infecțiilor, la transportul și lărgirea focarelor naturale de boală.

 

În plus, pe lângă pagubele legate de sănătate, orice probleme cu rozătoarele produce și numeroase daune materiale.

SERVICII COMPLETE ȘI AVIZATE DE DERATIZARE

Framsteg are o experiență de 12 ani pe piața de deratizare și servicii DDD, folosind doar substanțe profesionale (avizate de autoritățile în domeniu) și realizate cu personal specializat.

 

Lucrările noastre de deratizare sunt reglementate pentru unități de alimentație publică, dar și pentru alte domenii de activitate (cazuri în care se recomandă deratizarea la fiecare șase luni).

 

Serviciile noastre pot fi contractate atât în sectorul public, cât și în cel privat, în domeniile sanitar, hotelier, comercial, HoReCa, în unități industriale (abatoare, depozite), mijloace de transport, dar și în locuințe sau locuri publice.

CUM COMBATEM DĂUNĂTORII

 

Ca firmă specializată și autorizată în prestarea serviciilor de deratizare, Framsteg are la dispoziție o gamă largă de metode de combatere a acestor dăunători, cu soluții ecologice și chimice.

 

Alături de aceste metode profesionale, pentru noi este foarte importantă prevenția dăunătorilor, astfel încât să limităm și să împiedicăm înmulţirea acestora. Prevenirea apariției rozătoarelor trebuie făcută prin măsuri precum limitarea accesului rozătoarelor în spațiul vizat și deratizarea vecinătăților.

 

Spre deosebire de agenții patogeni sau de insecte, rozătoarele pot călători pe distanțe mari și sunt inteligente, ceea ce face imposibilă eliminarea lor definitivă prin acțiuni discontinue.

METODE DE DERATIZARE CUSTOMIZABILE

 

Metoda de deratizare se alege după inspecția temeinică a spațiului vizat, ținându-se cont de destinația acestuia, de gradul de infestare sau de tipul de rozătoare (șoareci, șobolani sau cârtițe). Deratizarea se face la interior şi exterior, în locuri unde oamenii şi animalele nu pot ajunge. Acţiunea se realizează simultan în toate obiectivele gospodăriei, dar şi în locurile de unde provine focarul de infestare.

 

Există trei moduri de realizare a deratizării: prin mijloace chimice, prin metode ecologice, dar și mixte. Cea chimică constă în utilizarea de substanţe raticide cu efect letal, dispuse în staţii de intoxicare perimetrale prin momeli (de ingestie) şi produse toxice respiratorii.

 

Deratizarea ecologică nu dăunează mediului și se poate executa cu ajutorul stațiilor de captare pe baza de atractanți, atât alimentari, cât și hormonali. Această continuă prin prinderea rozătoarelor în capcane, fiind urmată de colectarea și transportarea acestora din zona infestată.

 

Varianta mixtă, utilizează atât deratizarea ecologică, cât şi în deratizarea chimică.

Sunati acum!