Dezinsectie
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Dezinsectie

Despre particularitatile si calitatea serviciilor de dezinsectie

SERVICII COMPLETE ȘI AVIZATE DE DEZINSECȚIE

Cu o experiență de 12 ani pe piață cu servicii complete DDD (deratizare, dezinsecție dezinfecție), PSI, coșerit și curățare hote, Framsteg are în portofoliul său servicii complete pentru zonele comerciale, industriale și rezidențiale. Pentru a vă putea oferi toate aceste servicii dispunem de personal calificat și trainuit conform ultimelor standarde de calitate ISO și siguranță, dar și de toată logistica necesară pentru asemenea intervenții.

 

Soluțiile și serviciile noastre pot fi contractate atât în sectorul public, cât și în cel privat, în domeniile sanitar, hotelier, comercial, HoReCa, în unități industriale (abatoare, depozite), mijloace de transport, dar și în locuințe sau locuri publice.

 

Serviciile principale solicitate de clienții noștri sunt combaterea gândacilor de bucătărie, dar suntem contactați frecvent și pentru intervenții de dezinsecție muște sau dezinsecție țânțari

CALITATE PÂNĂ ÎN CELE MAI MICI DETALII

La FRAMSTEG calitatea tuturor serviciilor oferite reprezintă garanția noastră în fața clienților.

Cele nouă certificări și autorizații FRAMSTEG arată profesionalismul cu care tratăm cerințele oricărui client și nevoia noastră continuă de perfecționare.

 

Nu doar echipa noastră de profesioniști este o garanție a calității serviciilor, dar și substanțele pe care le folosim în intervențiile noastre. Acestea sunt autorizate de Ministerul Sănătății, și foarte important, sunt eco-friendly și non-toxice pentru animalele domestice și oameni.

 

În plus, folosim mereu aparate și utilaje de ultima generație și investim permanent în instruirea personalului nostru. Astfel, Framsteg a devenit rapid una din cele mai recomandate firme de dezinsectie și deratizare din București, iar profesionalismul și seriozitatea cu care tratăm fiecare lucrare ne-au recomandat în scurt timp pentru lucrări de dezinsecție și deratizare în toată țara.

INTERVENȚII ÎN FUNCȚIE DE PROBLEME

Acțiunile noastre de dezinsecție pot fi customizate în funcție de tipul de tipul infestării cu dăunători și de tipul acestora. În cazul dezinsecţiei de necesitate aceasta se execută periodic sau la reapariţia unor insecte dăunătoare, la cel puţin 3 luni.

 

Dezinsecția se face prin pulverizare de substanțe fosforice, pe baza de pulberi, care se dizolvă în contact cu apa. Astfel intervenția de dezinsecție are o remanență mai mare în timp.

 

Dezinsecţia de eliminare are ca scop distrugerea definitivă a insectelor și trebuie să se realizeze repetat, cu o frecvenţă de 10-15 zile şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice. Oricare dintre aceste două tipuri de servicii de dezinsecție nu necesită întreuperea fluxului de lucru sau de producție.

 

Serviciul de dezinsecție Framsteg asigură personal specializat în prestarea de servicii de dezinfectare a spațiilor și deține 9 certificări în domeniu, avizate de autoritățile internaționale și naționale. Specialiștii Framsteg au ani de experiență în domeniu, specializări veterinare sau sunt absolvenți ai școlilor de specialitate în igiena publică.

DE CE ESTE ESENȚIALĂ DEZINSECȚIA?

Insectele îți “atacă” afacerea în multe feluri: pot afecta structura de rezistență a clădirii, pot ataca materialele prime sau stocurile, ceea ce pe termen lung înseamnă pericol de transmitere a unor boli și încălcarea normelor de igienă. Așadar, prevenţia este esenţială pentru o afacere “sănătoasă”.

 

Chiar şi un singur dăunător poate avea un impact financiar foarte mare asupra afacerii tale: acesta ar putea duce la infestări ulterioare ceea ce poate afecta imaginea afacerii tale, de aceea este bine să nu amâni procedurile periodice de dezinsecţie.

 

Este important nu doar să intervii rapid, dar și să previi această problemă apelând la o firmă profesională. Framsteg îți oferă prevenție împotriva insectelor de sezon și protecție pe termen lung, împotriva oricăror tipuri de dăunători. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru orice probleme și întrebări aveți. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată de preț!

Sunati acum!