Dezinfectie
634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-634,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Dezinfectie

Despre particularitatile si calitatea serviciilor de dezinfectie

CE ESTE DEZINFECȚIA?

 

Dezinfecția este acţiunea de decontaminare a mediului de germeni microbieni și inframicrobieni patogeni prin metode fizice (raze solare, ultraviolete artificiale) şi chimice.

Dezinfecția previne astfel bolile infecțioase și parazitare, distrugând formele adulte şi de rezistenţă a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente şi instrumente.

 

O mare parte din bolile contagioase ca toxinfecţiile alimentare, holera, dizenteria, febra tifoidă, tetanos şi diferite parazitoze sunt transmise de insecte care se înmulţesc foarte repede.

 

Framsteg oferă servicii de dezinfecție specializate, care garantează decontaminarea completă a spațiilor.

CÂND ȘI CUM SE REALIZEAZĂ

Dezinfecţia se realizează la cerere, ori de câte ori este nevoie, neutralizând rapid agenţii patogeni. Conform legii aceasta trebuie realizată cel puțin lunar în unitățile de alimentație publică, și minim o dată la trei luni în celelalte segmente de activitate.

 

Spre deosebire de dezinsecție, care este o intervenție de remanență, dezinfecția este o intervenție de contact, care distruge în maxim 30 de minute toții virușii prezenți în spațiile tratate, în funcție de agentul patogen și de concentrația de dezinfectant.

 

Puteți alege împreună cu specialiștii noștri cea mai bună variantă de dezinfecție, în funcție de natura spațiului, de destinația acestuia și de agenții patogeni vizați. Prețul se calculează în funcție de suprafața spațiului infestat, de substanțele folosite, dar și de frecvența intervențiilor necesare etc. Dacă doriți o ofertă de preț, sau să programați o evaluare gratuită sau o intervenție, contactați-ne.

METODE DE DEZINFECȚIE

 

Metodele de intervenție depind de conformația încăperilor, precum și de utilitatea acestora, iar principalele metode de dezinfecție sunt pulverizarea, nebulizarea („ceață rece”) și termonebulizarea („ceață caldă”).

 

Nebulizarea se realizează cu ajutorul nebulizatoarelor ULV (Ultra Low Volume) generatoare de ceață rece, iar la aplicare se obțin milioane de picături (de la 30 μ pana la 300 μ diametru), asigurând acoperirea completă a suprafețelor tratate. Acestea creează un „film” compact de produs dezinfectant, care se depun pe toate suprafețele.

 

În funcție de scop, dezinfecția poate fi profilactică (cu scop preventiv), pentru unități sanitare, școlare sau de alimentație publică sau de necesitate, care se efectuează pentru combaterea unor boli infecțioase sau parazitare.

GARANȚII ALE CALITĂȚII DEZINFECȚIEI FRAMSTEG

 

Toate serviciile de dezinfecție Framsteg sunt avizate de Ministerul Sănătății și au un spectru larg de acțiune patogen (acțiune bactericidă, fungică, virucidă, sporicidală sau micobactericidă).

 

Oferim soluții complete de acțiune DDD în București și în afara Bucureștiului, prin personal cu experiență, instruit „la zi” și echipe multi-disciplinare.

 

Recoltăm probe care se analizează pentru a se stabili prezența și încărcătura de germeni patogeni, pentru a verifica astfel eficiența tratamentului.

 

– Ne asigurăm că nici una din intervențiile noastre nu se vor transforma într-un pericol, datorită substanțelor toxice, prin folosirea unor substanțe ecologice, prietenoase cu mediul, și prin atestarea lor conform standardelor în vigoare.

 

-Intervenim prompt în urma solicitărilor pentru a ține sub control răspândirea microbilor și germenilor pentru servicii de dezinfectare blocuri, dezinfectare magazine, dezinfectare hoteluri, spitale și grădinițe, dezinfecție birouri și clădiri de birouri, spații comerciale etc.

Sunati acum!