Alte servicii oferite
148
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-148,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Alte servicii oferite

Când ai investit într-un spațiu și ești răspunzător pentru oamenii care lucrează pentru tine nu te poți juca cu focul. De aceea Framasteg se ocupă de 12 ani cu prevenirea și stingerea incendiilor, de tot ce ține de PSI, adică de întreținerea și reparația sistemelor implicate în avertizarea, limitarea și stingerea sistemelor în caz de incediu. Concret ne ocupăm de mentenanța grupurilor de pompare, ACS-urilor, instalațiilor de stingere cu sprinklere, hidranților și sistemelor de desfumare. Pentru că oferim servicii complete putem merge până la schimbarea unei centrale de detecție a incendiilor.
Framsteg este service autorizat IGSU pentru verificarea, repararea și încărcarea stingătoarelor în București, împreună cu menținerea bazei de date a scadenței legale a acestora.
Pe lângă serviciile PSI, oferim și servicii de curățare și verificare coșuri de fum și hote industriale (HoReCa) cu coșari și profesioniști autorizați, pentru evitarea accidentelor neplăcute.

Date
Category
Detalii
Sunati acum!