Serviciile Framsteg Group
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Serviciile Framsteg Group

Despre firma si munca noastra
Cel mai bun raport calitate/pret !

Atunci când lucrăm împreună, facem lucrurile mai bine. De aceea, ne-am propus să colaborăm cu clienții pentru a dezvolta împreună serviciile de care aceștia au nevoie!

Servicii profesioniste personalizate

Din anul 2008 oferim servicii profesioniste pentru partenerii nostri din domenii de activitate variate: HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele), cladiri de birouri, hale industriale, fabrici, spitale, scoli s.a.

Dotari tehnice de top!

Echipamentele si solutiile folosite in activitatea noastra de DDD, sunt cele mai noi, eficiente si competitive dotari si proceduri existente acum in spatiul european.

Obiectivele de dezvoltare!

Permanent dezvoltam servicii unice originale care sa includa cerintele si nevoile clientilor nostri, fiind intotdeauna cu un pas in fata competitiei.

Despre activitatea noastra

Activitatea noastră este canalizată spre satisfacerea cerinţelor clienţilor şi prestarea unor servicii de înaltă calitate.
Framsteg va oferi întotdeauna:

Management cu spirit antreprenorial

Competențe relevante pentru serviciile oferite

Abilități excelente de organizare

Echipe de interventie dedicate si instruite

Cu o experiență de 12 ani pe piața de servicii DDD (deratizare, dezinsecție dezinfecție), PSI (stingatoare, hidranti, detectie, sprinklere), PRAM, coșerit și curățare hote, Framsteg are în portofoliul său servicii complete pentru zonele comerciale, industriale și rezidențiale.

În 2008 am început într-un singur domeniu, iar acum, după 12 ani suntem o companie full suport. Cu 12 servicii certificate și autorizate, pentru care avem aprecierea tuturor clienților noștri. Mulțumită susținerii pe care o asigură echipele formate în timp și celor mai performante softuri, utilaje și flotei auto, putem să intervenim eficient și rapid în toate orașele mari din România. 

Sunati acum!